Eindelijk een vakantie geboekt naar een heerlijke zomerse bestemming? Dan wordt het tijd om voorbereidingen te treffen! Het nemen van beslissingen is een must en om een koffer zo efficiënt mogelijk in te pakken moeten er slimme keuzes gemaakt worden. Neem je je favoriete hoge hakken mee of kies je eerder voor mooie sandalen? Tot frustrerend aan toe kan het inpakken van een koffer veel tijd in beslag gaan nemen. Prioriteiten stellen dames! Welke items zijn voor jou het meest belangrijk en welke producten zijn misschien onnodig om mee te nemen? Wij hebben de leukste Zomer Must Haves voor jou op een rij gezet zodat je gegarandeerd bent van een geweldige zomervakantie!

Twaalfdelig Reispakket

De 12 belangrijkste reisitems voor jou verzameld in een handig reispakket! Reiswebsite Travel Scout heeft het bekende etuitje in een nieuw jasje gestoken en hier raken wij ontzettend enthousiast van! De etui is verkrijgbaar in zowel een palmboom als beach print en bevat alles wat je tijdens een vakantie nodig hebt. Wat zit hier allemaal in? Denk eens aan een super leuk paspoorthoesje, nekkussen, oogmasker, unieke kofferriem en nog veel meer! Ook mogen diverse kleine reisflesjes natuurlijk niet ontbreken, waardoor je altijd verzekerd bent van je favoriete schoonheidsproducten op reis. Voor vertrek wat flesjes vullen en gaan met die banaan! Genoeg items dus om je vakantie zo comfortabel mogelijk te maken, wij zijn groot fan!

Het twaalftallig reispakket is voor €39,95 te vinden op de webshop van Travel Scout.

De Badpak

De badpak heeft een enorme comeback gemaakt en wordt steeds vaker gespot. Zowel celebrities als influencers uploaden steeds vaker zomerse kiekjes in een trendy badpak. Moeders opgelet, jullie dochters nemen het roer over en hoe! Het dragen is minder ingewikkeld en er is veel meer ruimte voor verschillende designs, what’s not to like! Ga voor een hoog uitgesneden versie als de normale badpak iets te gewoontjes voor je is. Of kies bijvoorbeeld voor een badpak met een diepe open rug! Badpakken zijn er is alle vormen en maten, dus neem eens een kijkje bij je favoriete winkel en geheid dat je er 1 op de kop kunt tikken. Trend van dit jaar is het dragen van een drukke panterprint, kopen dus! Prijzen kunnen erg verschillen tussen de €20,- tot zelf €900,-

Draadloze Speaker

Een feestje is nooit compleet zonder muziek! Stel je eens voor; heerlijk overdag op een boot varen met een groep vrienden onder het genot van een drankje. Hoe handig is het dan om een draadloze speaker mee te kunnen nemen? Neem nou eens de recent uitgebrachte speaker Speak For Yourself van Bombastic. Deze speaker is licht van gewicht, makkelijk mee te nemen in je tas en eenvoudig op te laden. Het leuke aan deze variant is dat het geheel waterproof is, perfect voor op het strand! De Speak For Yourself is zowel in zwart als in een retro editie verkrijgbaar. De retro variant heeft zelfs ingebouwde led verlichting, ontzettend handig voor in de late uurtjes!

De Bombastic Speak For Yourself scoor je al vanaf €799,- bij jouw favoriete elektronica store