De zomer komt eraan en iedereen lijkt inmiddels al helemaal festival proof te zijn, maar wat als je niet eens weet waar je moet beginnen? De één smeert zich helemaal in met glitters en de ander trekt liever een hippie outfit aan. Voorbereidingen treffen voor een festival kan dus een behoorlijke uitdaging zijn, vooral wanneer je op het laatste moment nog moet shoppen! Als klapper op de vuurpijl moet je je ook nog eens verdiepen in verschillende festival stijlen, help! Geen paniek, want onze pittige redactieleden Demi en Lotte zijn door Live Journal Magazine op pad gestuurd voor een bezoek aan het Wonder Festival in Amsterdam. Tijd om daar eens wat festival trends onder de loep te nemen!

Kantige Bloemen Meid

Vooral voor de onschuldige en meisjesachtige festivalgangers onder ons is dit de ideale outfit! Maak vooral veel gebruik van witte kant, onthul je gebruinde zomerbenen en zet een bloemenkrans op je hoofd. Voor een final touch kiest de Kantige Bloemen Meid voor het gebruik van kleine en schattige sieraden die net opvallend genoeg zijn om op te kunnen merken. Deze outfit is vooral een persoonlijke favoriet van Demi, omdat de outfit vrolijk is en ook voor een instant happiness gevoel zorgt. Het dragen van bijpassende sandalen zorgen voor een overload aan cuteness! Wil je toch voor iets stoerders gaan? Kies dan voor boots of enkellaarzen en je bent klaar om te gaan!

Old School R&B Meid

Boyfriend jeans, hoge boxershort en het dragen van croptops; de oldschool R&B meid is helemaal weer terug van weggeweest. Maak een statement met de uit de jaren 90 geïnspireerde outfit! Doe je haar vooral in een strakke staart of laat het los hangen als beachwaves. Deze meid valt op door het dragen van ronde zonnebril monturen in het zwart of zelfs blauw. Heftige make up is een must als jij deze look onder de knie wilt krijgen. Gebruik donkerrode of bruine tinten voor het kleuren van de lippen. Vergeet ook niet om zowel je ooglid met eyeliner als je wenkbrauwen lekker dik aan te zetten. Deze look is uit alle stijlen misschien wel het meest comfortabel, helemaal door de urban sneakers die hier perfect bij passen. Urenlang kunnen dansen zonder moe te worden, wie wilt dat nou niet?

De Tipi Meid

Veren in het haar, fringe tops en het veelvuldig gebruik van leren armbandjes; De Tipi Meid weet precies de juiste snaar te raken. Geïnspireerd op de traditionele Indianen look heeft deze stijl inmiddels veel meer te bieden op het gebied van mode. Wie van opvallen houdt zal zich zeker goed voelen in een Tipi Meid outfit. Door het gebruik van goudkleurige plak tatoeages geef je nog even een extra touch aan het geheel en zul je gaan shinen als een echte star! Maak de outfit af door het dragen van leuke fringe boots die de innerlijke strijder direct naar boven halen. Lotte herkend zich zeer zeker in deze stijl en is van mening dat een kleurrijke Indianentooi de outfit helemaal compleet maakt. Zij bezit thuis stiekem een collectie van maar liefst verschillende 5 tooien. Wauw Lotte, you go girl!